Aktuality

novinky, akcie, zľavy a všetko zo sveta okolo Motomaxxu

NOVÁ APRILIA RS 457

Získaj pikošky o najnovšej motorke, ktorá sa pripojila k Racing Squad, a nahliadni do zákulisia s Tommym Marconom a chlapcami z Aprilie.

Tommaso Marcon, testovací jazdec Aprilia Racing, jazdec Moto2 a YouTuber, ti ukáže novú 457. Vezmi si popcorn a vychutnaj si výlet do továrne Aprilia, alebo si pozri stránky a zisti, ktoré vlastnosti RS  457 ti skutočne rozprúdia adrenalín v žilách.

 

Dizajn, tak jedinečný, že vyzerá ako ručne kreslený

Predné full LED svetlo s integrovanými smerovkami, má charakteristický štýl osvetlenia najnovšej generácie modelov Aprilie. Prístroje využívajú efektívny 5-palcový farebný TFT displej a podsvietené sú aj ovládacie prvky na riadidlách.

História, ktorá tvorí históriu

Najsilnejšie stránky nového modelu Aprilia RS 457 sú ľahkosť, jednoduchosť jazdy a technologická výbava. Dokážu nadchnúť každého jazdca na ceste aj na okruhu. Dravosť novej RS 457 je v skutočnosti dravosťou legendárneho radu RS: superšportového modelu, ktorý sa zapísal do histórie motocyklov.

Hmotnosť a výkon nikdy neboli v lepšom pomere

Aprilia RS 457 hovorí jazykom tých, ktorí sa neuspokoja a chcú sa priblížiť k kapotovanému motocyklu s využitím všetkých doterajších znalostí skutočnej športovej motorky. Jednoducho povedané: najlepší pomer výkonu a hmotnosti pre vodičský preukaz A2.

 

klikni pro velký obrázek

Fotogaléria

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Máš záujem o produkt?

Chceš objednať vybraný produkt, alebo máš otázku k ponúkaným produktom alebo službám? Napíš nám, budeme ťa obratom kontaktovať.

DOPYTOVÝ FORMULÁR
x

Dopytový formulár

MENO A PRIEZVISKO

E-mail

Telefón

Vaša správa

Budeme Vás kontaktovať v čo najbližšej dobe.

Súhlasím so zásadami zhromažďovaní a spracovaní osobných údajov